LIFX smart lys anmeldelse

Vi har i længerede tid haft en bunke LIFX “smart” pærer (ca 6) i vores hjem og det har fungeret rigtigt godt.

LIFX leverer smart LED pærer der kan kontrolleres via deres app, homekit (iphone/siri) eller google assistant. Til forskel fra for eksempel Phillips hue og IKEA trådfri bliver de styret via WIFI. Dette gør at man ikke behøver nogen hubs eller andet irriterende ekstra udstyr for at styre dem, man skal bare sikre sig at de har wifi dækning. LIFX leverer en langt række forskellige pærer, fra almindelige der bare kan dæmpes til mere avanceret med farver eller strips der kan klistres på væggen.

I deres app kan man ud over at kontrollere almindelige ting så som dæmpning af lyset og farver også opsætte tidsplaner for hvornår de skal tænde og slukke, fx til at lade som om der er nogen hjemme når man er ude at rejse.

lifx kalender

De har fungeret helt problemfrit, de har reageret hver eneste gang vi har tændt og slukket dem. Den eneste udfordring vi har haft er at man nulstiller dem ved at slukke og tænde dem 5 gange hurtigt efter hinanden, hvilket vores 3-årige nogle gange har synes er en rimelig ting at gøre ved en stikkontakt.

Hvis der ikke er internetforbindelse, kan man tænde og slukke dem som normale pærer på stikkontakten.

Generelt er det smart at betjene dem via homekit (iphone/siri) eller google home og bygge rutiner der giver et bestemt lys. For eksempel da vores mindste var helt lille og faldt i søvn i vores arme i stuen, var det smart med en enkelt kommando der kunne sætte lysstyrken i stuen til 25% så der ikke var for meget lys, uden at man skulle rejse sig og risikere at vække ham.

Vi har også en “rutine” der hedder aften, der så slukker den lampe der nemt giver genskin i fjernsynet og sætter resten af lamperne til 50%

Så generelt er vi meget glade for produkterne fra LIFX og planlægger ikke at købe produkter fra andre producenter hvis LIFX har et produkt der passer til vores behov.