Fona Vs Elgiganten

I forbindelse med de andre anmeldelser jeg har lavet kommer her en af butikker. Det er egentligt relateret til mit køb af samsung harddiskoptageren i den forrige post.

Jeg så den på tilbud i fona og gik egentligt derhen for at købe den, men da jeg tidligere har set harddiskoptagere der var ustabile ville jeg gerne have mulighed for at bytte den hvis den ikke var fornuftig så jeg spurgte om det kunne lade sig gøre, der fik jeg et klart nej, det er som sådan fint nok men så nævnte jeg at hvis jeg købte den på deres hjemmeside fik jeg jo 14 dages returret om jeg ikke kunne få det i butikken? Det kunne jeg ikke og fik en længere så forklaring om at hvis jeg tændte for harddiskoptageren havde jeg ikke længere returret (den må de længere ud på landet med).

Så smuttede jeg forbi elgiganten (hvor jeg ved de har bedre returret), deres normal pris var omkring 1000kr mere end fonas tilbudspris og spurgte en sælger om vi ikke kunne snakke om pris da fona havde den på tilbud men jeg ikke kunne lide deres returret. Sælgeren matchede straks fonas tilbud og nævnte at jeg ikke skulle holde mig tilbage med at prøve optageren i de første 14 dage.

Så det er rimeligt klart at det vil være elgiganten jeg køber elektronik hos i fremtiden, fona vil jeg ikke spilde tid på.

Opdatering 2015: fona har absolut ikke forbedret sig jvf denne anmeldelse.