Anmeldelse af Samsung F8500 harddisk optager

Opdatering februar 2014

Nu har vi haft vores samsung optager i over et halvt år så jeg tænkte at det var tid til en opfølgning. Generelt er vi stadig meget glade for den og den har været mindre fejlbehæftet end den boks vi tidligere havde fra yousee der konstant var plaget af software fejl. Den er stabil og vi har ikke oplevet at den er gået ned eller ikke har optaget.

SmartTV funktionaliteten har vi ikke benyttet så meget ud over en masse netflix afspilning der fungerer rigtigt godt.

De negative ting vi har oplevet er:

– Den sletter ikke altid optagelser når man vælger slet fra listen over optagelser. Så skal man vælge at se alle optagelser i fil vælgeren og slette dem der hvilket er forvirrende og lidt mere besværligt.

– Hvis man trykker optag under en udsendelse der er igang laver den tidsforskudt tv, ikke en optagelse man kan se senere. Her skal man ind i guiden for at optage.

– Nogle gange tager det lidt for lang tid for den at opdatere TV guiden når man lige har tændt den. Dvs at den kan nogle gange stå i op til et par minutter før alt i guiden er opdateret hvilket kan være irriterende hvis man hurtigt vil sætte den til at optage noget der bliver sendt dagen efter.

 

Opdatering september 2014

Siden sidste opdatering er vi flyttet til et hus hvor der ikke er yousee men vi derimod modtager antennesignal via boxer tv. Det fungerer som sådan godt nok, tv signalet er flot og den kan optage programmerne.

Dog kan den på trods af at den har to tunere ikke optage to programmer samtidigt eller lade dig se tv samtidigt med du optager. Dette synes jeg ikke er okay når den står på deres side som boxer godkendt, her ville jeg forvente at al funktionalitet fungere. Jeg vil ikke skifte den ud nu da jeg har den men skulle jeg købe en ny harddisk optager til brug hos boxer ville jeg kigge mig om efter en anden model.