Bedre signal information på iPhones

Hvis du vil have mere information om signal styrken på en iphone end stregerne i toppen giver mulighed for kan man nemt få udtømmende information med en lille indbygget ”hemmelig” app kaldet field test.

iphone field test app

Du aktivere appen ved at ”ringe” til nummeret *3001#12345#* som du ville ringe til et hvert andet nummer, dvs indtast det som nedenstående i telefonprogrammet og tryk på ring.

Field test dialing

I denne app kan du finde meget information om din forbindelse men den mest umiddelbare er det tal som dine signal barrer er blevet erstattet af.

I mit eksempel kan man se at der står -65 hvilket er god dækning. Tallet er negativt og går fra 0 (det optimale men uopnåelige udgangspunkt) og nedefter. Det vil sige at -65 for eksempel er et udtryk for bedre dækning end -70. Normalt vil man sige at over -80 er rigtigt god dækning og under -100 er rigtigt skidt.

Hvis du vil have vist tallet permanent og ikke bare når du starter appen vil skal du holde tænd/sluk knappen nede ind til den røde sluk telefon slider kommer frem og derefter skal du holde den runde ”home” knap nede sammen med power knappen indtil telefonen genstarter. Så skulle du permanent have tal indikatoren i stedet for signal barerne.