3 grunde til denne Windows udvikler ikke skal have en Windows Phone

Da microsoft annoncerede Windows Phone 7 var jeg meget imponeret, og efter at have prøvet en telefon (HTC Mozart) med Windows Phone 7 var jeg endnu mere imponeret, men som jeg ser det er der tre showstoppers der fraholder mig fra at købe en windows phone.

1: Ingen dansk ordbog
2: Ingen Copy/Paste
3: Og den slemmeste, ingen adgang til noget somhelst som dansker. Man kan ikke bruge den som andet en telefon medmindre man opretter en falsk live profil hvor man oplyser man bor i USA (Læs mere her).

Jeg kan ikke se hvordan HTC/Microsoft kan tillade sig at sælge de telefoner i danmark uden nogle meget tydelige advarsler. Det er ellers ærgeligt, da det virker som et godt produkt med en fantastisk brugergrænseflade (tænk at det skulle leveres af microsoft!) der er nemmere at udvikle til end IOS/Android.